Zenedoboz

Képek

Deviant Art

2008.01.25. 00:39 Orwen

Toroni lesz a szentem...

Eszembe jutott, hogy milyen karaktert szeretnék majd indítani, ha egyszer lesz talán 2. OM-találkozó. Ha nem örli fel a km-ek idegeit az első lebonyolítása. Reménykedem benne, hogy lesz, mert szeretnék majd egy toroni partyt indítani. Bizony toroniakat.

Jó volna, ha lenne pár fejvadász, lenne egy boszi, én magam, pedig bevállalnék egy boszorkánymestert, mert azthiszem nem titok, az egyik kedvenc karakteremről volna szó. Már a karakterkép meg is van, a koncepció kidolgozása hívogató, de nem fogom egészen addig, amíg nem bizonyos a találkozó létezése, és a toroni csapatfelállás. Az ötfős álomcsapat a következőképp nézne ki:

  • - Nemes toroni, vezető szerepben (tharr, esetleg morgena pap)
  • - A nemes testőrnője, wicca (boszorkány)
  • - Tanácsadó magitor (boszorkánymester)
  • - Ikrek (fejvadászok, 2 fő)

Igen ez egy pofás csapat lenne, ha jól ki tudnánk játszani. Nem tipikus gonosz partyt képzeltem el, inkább csak sötétet. ^^

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://orwen.blog.hu/api/trackback/id/tr8310738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása