Zenedoboz

Képek

Deviant Art

2010.08.28. 02:24 Orwen

Tuan Fail Blog

"Kiadónk 2010. június 6-ra az Ünnepi Könyvhét megnyitójára időzíti a Délvidék sorozat I. kötetét, az Ordant. Jelenleg több szerepjáték anyag is készül párhuzamosan, ezért a Tuan Kiadó több pályázatot is meghirdet hamarosan ezen művekkel kapcsolatosan. Erről a következő hét elején a kiadóvezetőnk nyilatkozik majd bővebben."

"A kiadóvezető arról tájékoztatott, hogy az Délvidék sorozat első részének kiadását szeptember hónapra tolta el."

"Az Ordan sajnos még a végkifejlet előtt (főleg grafikailag) le lett állítva, mint projekt, illetve el lett tolva a megjelenés."

"Sajnos nem tudok bővebbet nyilatkozni egyelőre a Délvidék sorozat sorsáról. Mi dolgoztunk/dolgozunk a sorozat anyagain, illetve egyre újabb embereket sikerül megnyerni az ügynek, azonban a megjelenés dátumát én nem tudom megmondani.
Ha meg nem is jelenik idén, én akkor is fogok keresni alternatív módokat egyfajta internetes közlésre a kiegészítő anyagok kapcsán, hogy legalább némi játszható/olvasható előzetes napvilágot lásson."

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://orwen.blog.hu/api/trackback/id/tr712253610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orwen · http://orwen.atw.hu/ 2010.08.28. 02:27:23

Június 6-ról eltolva ismeretlen időpontra (valamikor 2011-ben talán) a "végkifejlet" előtti grafikai hibák miatt. Érdekes módon a legtöbb munkahelyen megb@sszák az embert, ha nem csinálja meg a munkáját időre.
süti beállítások módosítása